Het serviesgoed dat wij aanbieden heeft soms al een heel leven achter zich. Het is immers ooit ontworpen en gemaakt voor huishoudelijk gebruik. Voordat de artikelen in onze winkel worden aangeboden, wordt de kwaliteit van elk onderdeel grondig gecontroleerd op oneffenheden of beschadigingen. Het spreekt voor zich dat wij geen artikelen verkopen die de tand des tijds niet hebben doorstaan. Omdat sommige items al langer dan 50 jaar geleden zijn geproduceerd, kunnen deze natuurlijk wel gebruikssporen bevatten. In de beschrijvingen van de artikelen hanteren wij daarom de volgende kwaliteitscategorieën:

  • uitstekend/(zeer) goed: het artikel bevat nauwelijks gebruikssporen en is helemaal gaaf;
  • gebruikt: het artikel bevat normale, zichtbare gebruikssporen, bijvoorbeeld een vlekje of krasjes in het glazuur of er is sprake van verkleuring of lichte craquelévorming, maar het artikel is niet beschadigd;
  • licht beschadigd: het artikel heeft een kleine beschadiging, bijvoorbeeld een breuklijn, fleabite, craquelé of een andere oneffenheid. De mate van beschadiging staat in deze gevallen altijd apart in de beschrijving vermeld.  

Wij hebben geprobeerd de artikelen in onze webwinkel zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven. Het artikel dat u bestelt en ontvangt, is niet noodzakelijkerwijs het artikel dat op de website is afgebeeld, maar kan eenzelfde artikel zijn van vergelijkbare kwaliteit. Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht u meer informatie over een artikel willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

© 2014 - 2024 Norden design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel