Alle op de webshop geplaatste artikelen zijn in principe direct leverbaar. Artikelen worden over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. In vakantieperiodes of in uitzonderlijke situaties kan Norden design hiervan afwijken. Voor zover mogelijk wordt u daarvan op de hoogte gehouden. De artikelen worden met zeer veel zorg verpakt en via PostNL verzonden. Met Track & Trace van PostNL kunt u eenvoudig uw zending online volgen. Verzekerd verzenden of verzending naar het buitenland behoort na overleg ook tot de mogelijkheden.

De verzendkosten voor een pakket van maximaal 20 kg. bedragen € 6,50 voor bezorging binnen Nederland op een PostNL-locatie, € 6,75 voor bezorging binnen Nederland op een huisadres, € 9,25 voor bezorging in België op een PostNL-locatie en € 9,50 voor bezorging in België op een huisadres. Enkele artikelen die op de pagina  'ALMEDAHLS' worden aangeboden, kunnen als brievenbuspakje worden verzonden (uitsluitend binnen Nederland). De verzendkosten hiervoor bedragen € 4,25 voor bezorging binnen Nederland. In beide gevallen is de zending online te volgen. Teveel betaalde verzendkosten worden automatisch geretourneerd.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw aankoop in Noordbeemster af te halen. Zodra u uw bestelling plaatst, kunt u bij betaalwijze kiezen voor de optie 'betalen bij afhalen'. U kunt vervolgens contact met ons opnemen om een geschikt moment af te spreken. 

© 2014 - 2024 Norden design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel