NORDEN DESIGN (Kamer van Koophandel: 53688945), hierna te noemen NORDEN DESIGN, verleent u hierbij toegang tot www.nordendesign.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

NORDEN DESIGN behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

NORDEN DESIGN spant zich in om de inhoud van www.nordendesign.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.nordendesign.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van NORDEN DESIGN.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.nordendesign.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met NORDEN DESIGN. Voor op www.nordendesign.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan NORDEN DESIGN nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij NORDEN DESIGN.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van NORDEN DESIGN, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

© 2014 - 2023 Norden design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel