VINTAGE DESIGN UIT SCANDINAVIË
In deze webwinkel vindt u vintage Scandinavisch designserviesgoed van Arabia, Gustavsberg, Rörstrand, Stavangerflint, Figgjo Flint, Egersund en diverse andere porseleinfabrieken uit Finland, Zweden, Denemarken en Noorwegen. Unieke items van bekende Scandinavische ontwerpers uit de jaren vijftig tot tachtig, zoals Kaj Franck, Stig Lindberg, Marianne Westman en Inger Waage. Design van toonaangevende ontwerpers uit de 'Noordse landen' (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland); de landen die in het Deens, Noors en Zweeds met de term 'Norden' worden aangeduid. Vandaar onze naam.  

ASSORTIMENT
Het assortiment van Norden design wisselt voortdurend. De meeste items zijn unieke exemplaren die moeilijk te vinden zijn. Als een item verkocht is, is het weg en wordt het pas weer aangeboden zodra we een ander exemplaar hebben gevonden. Het assortiment van onze webwinkel wordt daarentegen regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen. Eens in de zoveel tijd reizen wij af naar Scandinavië om daar bijzondere items in te kopen die vervolgens in de webwinkel worden aangeboden. De serviesdelen die wij verkopen zijn tweedehands. Hierover is al eens btw betaald. Deze goederen worden geleverd onder de margeregeling. Over de prijzen van deze producten wordt dus geen btw in rekening gebracht. 

ALMEDAHLS
Op de pagina ALMEDAHLS vindt u een selectie van tafelkleden, servetten en theedoeken van het gelijknamige Zweedse designlabel met de mooiste ontwerpen van Marianne Westman, Marianne Nilsson en Studio Almedahls uit de fifties en sixties. Het textiel in ons assortiment is gemaakt van een mix van linnen (55%) en katoen (45%). Hierdoor droogt het sneller en neemt het meer vocht op dan stoffen die van 100% katoen zijn gemaakt. 

CONTACT
Bent u een verzamelaar, serviezengek, retro-adept of gewoon een liefhebber van (vintage) Scandinavisch design? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop en hopelijk kunnen we u verrassen met prachtige design-items waarvan u het bestaan niet afwist! Zoekt u iets speciaals of hebt u een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@nordendesign.nl. We helpen u graag!
 

© 2014 - 2023 Norden design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel